Pages

20 ian. 2011

Free Time...

Poza facuta duminica,16.01.2011 @capela

Buna seara! Vin spre tine, inchipuire albastra, plasmuire din vis si sperante. Da-mi voie, deschide usa si lasa-ma langa tine. Priveste-mi iertarea pentru o greseala nesabuita. Vin la tine cu icoana primului tau cuvant, cu lumanarea de ceara din care se inalta un fum subtire, albastru ca tine. Vin sa-ti cer iertare, imagine cu ochi perfizi. Te vad peste tot, fara sa existi niciunde. Si arzi in mine ca lumanarea ce-o tin intre degete.

Te iubesc, da, te iubesc demult fara ca tu sa-ti inchipui ca mai exista si oameni care iubesc umbre. Ca sa ajung la tine am trecut peste 3 mari, 3 munti si dealuri. Atunci le-am calcat nepasator. Acum mi-e frica sa trec fara tine.Da-mi umbra ta, lasa-ma sa ma sprijin de tine, tu, singurul gand si marele vis.

Pentru mine esti mai frumoasa ca 'Fat Frumos' in varianta feminina dar cel trist. Dar tristetea ta e perfida, ca aparitia si disparitia ta.

Acum inca odata iti cer iertarea ta blanda si, asculta-ma, tu-umbra de vis, coboara din albastru in chip de noapte, de vis sau in chip de floare de nu-ma-uita[....]